Schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf JH biedt verschillende schoonmaakdiensten aan, zoals kantooronderhoud, dakgootreiniging en andere schoonmaakklussen binnen- en buitenshuis.

Maar u kunt voor meer schoonmaakklussen een beroep op ons doen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in glazenwassen, en het reinigen van badkamers, portieken, tuinmeubels en terrassen. Wij werken altijd volledig naar wens en verwachting van de klant.

Wilt u meer weten over een bepaalde schoonmaakdienst? Klik dan hieronder per mogelijkheid voor meer informatie.

« < 1 2
Kantooronderhoud - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kantooronderhoud

Lekker werken doe je in een schoon kantoor. Natuurlijk ontvangt u uw klanten ook graag in een schoon pand. Komt u echter tijd tekort om dit allemaal z... lees verder »

Glazenwassen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Glazenwassen

Alles streeploos schoon? Wij zorgen ervoor! Schoonmaakbedrijf JH zorgt gegarandeerd voor schone ramen. Of het nu gaat om een woning, appartement, flat... lees verder »

« < 1 2
Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u n... lees verder »

Kunststof tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof tuinmeubelen

De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen. U... lees verder »

Onze klanten