Kunststof tuinmeubelen

Kunststof tuinmeubelen

Kunststof tuinmeubelen Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen. U weet dan zeker dat uw meubelen op een juiste manier worden schoongemaakt.

Met onze gespecialiseerde schoonmaakmiddelen en met de juiste manier van reinigen, zorgen wij dat uw tuinmeubelen weer als nieuw zijn. Na het reinigen zetten we de meubelen ook in de was. Dit geeft een mooie glans en extra bescherming tegen vuil.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kunststof tuinmeubelen zijn erg duurzaam. Ze kunnen jaren mee. Om er zolang mogelijk van te genieten is het wel belangrijk om ze goed schoon te houden en te onderhouden. Zelfs sterk vervuilde tuinmeubelen kunnen wij weer in nette staat terugbrengen. Het is niet nodig om een nieuwe set te kopen. Nadat wij alles goed hebben gereinigd kunt u er nog lang en met veel plezier gebruik van maken.

Wilt u weer mooie schone tuinmeubelen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

5 februari 2018 - Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u... lees verder »

Kunststof tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof tuinmeubelen

5 februari 2018 - De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen.... lees verder »

Onze klanten
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp