Kunststof tuinmeubelen

Kunststof tuinmeubelen Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen. U weet dan zeker dat uw meubelen op een juiste manier worden schoongemaakt.

Met onze gespecialiseerde schoonmaakmiddelen en met de juiste manier van reinigen, zorgen wij dat uw tuinmeubelen weer als nieuw zijn. Na het reinigen zetten we de meubelen ook in de was. Dit geeft een mooie glans en extra bescherming tegen vuil.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kunststof tuinmeubelen zijn erg duurzaam. Ze kunnen jaren mee. Om er zolang mogelijk van te genieten is het wel belangrijk om ze goed schoon te houden en te onderhouden. Zelfs sterk vervuilde tuinmeubelen kunnen wij weer in nette staat terugbrengen. Het is niet nodig om een nieuwe set te kopen. Nadat wij alles goed hebben gereinigd kunt u er nog lang en met veel plezier gebruik van maken.

Wilt u weer mooie schone tuinmeubelen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Collega gezocht! - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Collega gezocht!

Wij zoeken op zeer korte termijn een gemotiveerde collega glazenwasser. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Ben je colegiaal en hou je van zelfstandig en netjes werken? Dan zoeken we jou! Stuur je... lees verder »

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u n... lees verder »

Onze klanten
Contact via Whatsapp