Schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf JH biedt verschillende schoonmaakdiensten aan, zoals kantooronderhoud, dakgootreiniging en andere schoonmaakklussen binnen- en buitenshuis.

Maar u kunt voor meer schoonmaakklussen een beroep op ons doen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in glazenwassen, en het reinigen van badkamers, portieken, tuinmeubels en terrassen. Wij werken altijd volledig naar wens en verwachting van de klant.

Wilt u meer weten over een bepaalde schoonmaakdienst? Klik dan hieronder per mogelijkheid voor meer informatie.

Leeghalen en opruimen na verhuizing - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Leeghalen en opruimen na verhuizing

Een verhuizing gaat gepaard met veel werk en rommel. Wij zijn u graag van dienst bij het schoonmaken van uw oude woning nadat de verhuizers alle spull... lees verder »

Zonnepanelen reinigen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen schoonmaken is een lastig en tijdrovend karwei. Het is daarbij heel belangrijk om de zonnepanelen niet te beschadigen tijdens het schoonm... lees verder »

Zowel binnen- als buitenshuis - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Zowel binnen- als buitenshuis

Schoonmaakbedrijf JH biedt veel mogelijkheden voor het schoonmaken en schoonhouden van huizen, zowel binnen- als buitenshuis. Met de inzet van onze ke... lees verder »

Portiekreiniging en -onderhoud - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Portiekreiniging en -onderhoud

Bij een bezoek aan uw woning is het eerste wat men ziet uw portiek. Een portiek met een nette hygiënische uitstraling laat een positieve indruk achte... lees verder »

Reiniging van tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Reiniging van tuinmeubelen

Vergeet niet om uw tuinmeubelen te onderhouden. U wilt toch lekker kunnen genieten zodra het zonnetje begint te schijnen? Lekker op het terras zitten ... lees verder »

Dakgoot reinigen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Dakgoot reinigen

In de herfst verstoppen dakgoten en regenpijpen gemakkelijk door afgevallen bladeren en ander vuil dat via uw dak in de dakgoot terecht komt. Om lekka... lees verder »

Telescoopbewassing - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Telescoopbewassing

Ons schoonmaakbedrijf maakt gebruik van een telescoop voor telescoopbewassing. Hierbij wordt vanaf de grond gewerkt met een telescoopsteel om ramen sc... lees verder »

Kunststofreiniging - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststofreiniging

Kunststof kozijnen of tuinmeubilair mooi houden? Dan is het verstandig dit regelmatig te laten reinigen. Vaak wordt het vergeten en krijgen algen en v... lees verder »

Schoonmaak na een verbouwing - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Schoonmaak na een verbouwing

De verbouwing is achter de rug. Het resultaat is prachtig. Alleen de klus is nog niet helemaal geklaard. De grote schoonmaak wacht nog om aangepakt te... lees verder »

Terrasreiniging - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Terrasreiniging

Een onverzorgd terras oogt niet uitnodigend. Voor uw bedrijf is het uw visitekaartje, voor uw eigen woning is het de plek waar u heerlijk geniet en to... lees verder »

Badkamerreiniging - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Badkamerreiniging

Heeft u last van aanslag en schimmel op uw badkamermuren of is het schoonmaken van de hele badkamer een te grote klus voor u? Wij helpen u graag. He... lees verder »

Kantooronderhoud - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kantooronderhoud

Lekker werken doe je in een schoon kantoor. Natuurlijk ontvangt u uw klanten ook graag in een schoon pand. Komt u echter tijd tekort om dit allemaal z... lees verder »

Glazenwassen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Glazenwassen

Alles streeploos schoon? Wij zorgen ervoor! Schoonmaakbedrijf JH zorgt gegarandeerd voor schone ramen. Of het nu gaat om een woning, appartement, flat... lees verder »

Collega gezocht! - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Collega gezocht!

Wij zoeken op zeer korte termijn een gemotiveerde collega glazenwasser. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Ben je collegiaal en hou je van zelfstandig en netjes werken? Dan zoeken we jou! Stuur j... lees verder »

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u n... lees verder »

Onze klanten
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp