Portiekreiniging en -onderhoud

Portiekreiniging en -onderhoud Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Bij een bezoek aan uw woning is het eerste wat men ziet uw portiek. Een portiek met een nette hygiënische uitstraling laat een positieve indruk achter.

Een portiek met vieze luchtjes, groene aanslag, onkruid en rommel is niet waar u op zit te wachten. Is het schoonmaken van uw portiek een te grote klus? Weet u niet hoe u hiermee aan moet? Schoonmaakbedrijf JH kan u helpen. Wij zorgen ervoor dat alles er weer netjes en schoon uitziet. Geen last meer van rommel en nare geurtjes.

Regelmatig schoonhouden van portieken geeft een blijvend nette uitstraling. U kunt onbezorgd uw gasten of klanten langs laten komen. Door ons in te zetten voor het periodiek schoonmaken van uw portiek hoeft u er zelf niet steeds aan te denken om het schoon te maken. Het uitbesteden van deze schoonmaakwerkzaamheden geeft u meer tijd en minder zorgen. Wij zorgen ervoor dat alles weer netjes is. Uw bezoek komt graag bij u langs en u bent niet bezwaard met de vraag of alles wel schoon is en fris ruikt. Kan uw portiek wel een reiniging gebruiken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

5 februari 2018 - Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u... lees verder »

Kunststof tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof tuinmeubelen

5 februari 2018 - De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen.... lees verder »

Onze klanten
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp