Ons schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Schoonmaakbedrijf JH heeft ruime ervaring in het schoonmaken en streeploos wassen van grote en kleine ramen. Maar niet alleen het wassen van ramen is mogelijk. Er zijn veel meer schoonmaakprojecten die u door ons bedrijf kunt laten doen. Denk daarbij aan het schoonmaken van portieken of het schoon opleveren van een woning na een verbouwing.

Ons schoonmaakbedrijf heeft een grote diversiteit in het aanbod van veel verschillende schoonmaakdiensten. Voor al onze diensten verwijzen wij u graag naar de pagina 'Diensten'. Hier vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.
Vraagt u zich af of wij u kunnen helpen? Neem dan contact op met ons. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij kijken graag samen met u naar welke mogelijkheden er zijn.

Eigenaar Jan Heeres heeft na het opdoen van ruime praktijkervaring gekozen voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. "Het zelfstandig ondernemen heeft altijd door mijn bloed gestroomd.
Op 1 januari 2014 ben ik daarom begonnen met mijn eigen bedrijf, Schoonmaakbedrijf JH. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig schoonmaakbedrijf. Om onze klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn hebben wij een extra kracht aangetrokken, die inzetbaar is voor diverse schoonmaakklussen. Voorop staat dat alles in goed overleg gaat met onze klanten. Wij streven ernaar om goed werk af te leveren en dat alles naar de tevredenheid van de klant is."

Collega gezocht! - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Collega gezocht!

Wij zoeken op zeer korte termijn een gemotiveerde collega glazenwasser. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Ben je collegiaal en hou je van zelfstandig en netjes werken? Dan zoeken we jou! Stuur j... lees verder »

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u n... lees verder »

Onze klanten
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp