Badkamerreiniging

Badkamerreiniging Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Heeft u last van aanslag en schimmel op uw badkamermuren of is het schoonmaken van de hele badkamer een te grote klus voor u? Wij helpen u graag.

Heeft u moeite om uw badkamer goed schoon te houden. Laat het door ons dan periodiek schoonmaken. Is er sprake van ernstige vervuiling in de badkamer? Ook dan kunnen wij u helpen.
Heeft u al van alles geprobeerd om het schoon te houden, maar heeft het allemaal geen effect. Of lukt het u niet om uw badkamer regelmatig goed schoon te maken. Schroom niet om contact met ons te zoeken.

Wanneer aanslag en schimmel uw badkamertegels ontsieren en u niet meer prettig gebruik maakt van uw badkamer, dan helpen wij u dit probleem op te lossen. Wij zorgen ervoor dat alle vuil en schimmel weer verdwijnt. Uw badkamer ziet er weer uit alsof het pas nieuw geplaatst is. U kunt weer genieten van uw badkamer en gebruikt het met veel plezier.

Naast badkamer muren en vloeren kunnen voegen en kitranden kunnen soms ook erg vies zijn. Wat u ook heeft geprobeerd, het is niet schoon te krijgen. Schoonmaakbedrijf JH zorgt ervoor dat uw voegen en kitranden er weer netjes uit komen te zien. Met onze schoonmaaktechnieken laten wij al het vuil verdwijnen.
Iedereen wil toch graag een mooie, hygiënische schone badkamer. Wij helpen u om dit te realiseren. Met onze vakmanschap en speciale schoonmaakmiddelen reinigen wij badkamers op een juiste manier zodat u het weer fijn vindt om er gebruik van te maken. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

  • Badkamerreiniging Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Badkamerreiniging Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Collega gezocht! - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Collega gezocht!

Wij zoeken op zeer korte termijn een gemotiveerde collega glazenwasser. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Ben je collegiaal en hou je van zelfstandig en netjes werken? Dan zoeken we jou! Stuur j... lees verder »

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u n... lees verder »

Onze klanten
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp