Leeghalen en opruimen na verhuizing

Leeghalen en opruimen na verhuizing Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Een verhuizing gaat gepaard met veel werk en rommel. Wij zijn u graag van dienst bij het schoonmaken van uw oude woning nadat de verhuizers alle spullen en meubels hebben weggehaald. Dankzij onze grondige schoonmaakbeurt is uw oude woning snel opleverklaar.

Een huis leeghalen en opruimen na het overlijden van een dierbare is een zware maar onvermijdelijke klus. Het is heel goed te begrijpen als u daarbij hulp nodig heeft. Het is immers een heel emotionele opgave waar u waarschijnlijk nog helemaal niet aan toe bent, maar wat er wel moet gebeuren. Wij ontlasten u graag en nemen deze klus op een verantwoorde, discrete en betrouwbare manier uit uw handen. Wij leveren het huis bezemschoon op, wat in praktijk betekent dat het huis, woning of appartement grondig wordt schoongemaakt.

Een woning schoonmaken na een grote of kleine verbouwing behoort ook tot onze werkzaamheden. U heeft al dagen, weken of maanden in een verbouwing gezeten en nou is het eindelijk klaar en heeft u geen kracht meer om alles schoon te maken? Geen zorg, wij nemen het graag uit uw handen. In een ommezien is de rommelige verbouwing niet meer dan een herinnering en is uw huis weer spic en span.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor bovenstaande werkzaamheden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

5 februari 2018 - Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u... lees verder »

Kunststof tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof tuinmeubelen

5 februari 2018 - De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen.... lees verder »

Onze klanten
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp