Schoonmaak na een verbouwing

Schoonmaak na een verbouwing Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

De verbouwing is achter de rug. Het resultaat is prachtig. Alleen de klus is nog niet helemaal geklaard. De grote schoonmaak wacht nog om aangepakt te worden. Alles zit nog onder het stof en moet echt goed schoongemaakt worden voordat u gebruik kan maken van de vernieuwde situatie. Weet u niet waar u moet beginnen of hoe u dit het beste kunt aanpakken? Heeft u er totaal geen puf meer voor om al het vuil op te ruimen? Dan kunnen wij daarin iets voor u betekenen.

Wij nemen deze zorg volledig voor u uit handen. U kunt rustig bijkomen van de afgelopen hectische periode. Schoonmaakbedrijf JH zorgt ervoor dat alle bouwstof en cementsluier verdwijnt. Uw huis of pand wordt helemaal stofvrij afgeleverd. U kunt nu echt genieten van een succesvolle verbouwing.

Blijf niet in de rommel zitten, wij helpen u graag. Bel of mail ons voor meer informatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u n... lees verder »

Kunststof tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof tuinmeubelen

De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen. U... lees verder »

Onze klanten