Kantooronderhoud

Kantooronderhoud Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Lekker werken doe je in een schoon kantoor. Natuurlijk ontvangt u uw klanten ook graag in een schoon pand. Komt u echter tijd tekort om dit allemaal zelf goed te regelen? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf JH en wij zorgen ervoor dat uw kantoor lekker fris ruikt en schoon is. U loopt elke dag met trots en plezier uw kantoor of bedrijfspand binnen.

Werken in een schone omgeving geeft uw personeel en uzelf een goed gevoel.
Klanten kunt u zorgeloos ontvangen. Want u weet zeker dat alles schoon is. Iedereen wil toch prettig werken en ontvangen worden in een nette en schone omgeving?

Wij zorgen ervoor dat uw kantoor of bedrijfspand schoon en fris is. U heeft er zelf verder geen omkijken naar. Schoonmaakbedrijf JH neemt u al het schoonmaakwerk uit handen. Uw interieur en pand maken wij schoon volgens de huidige hygiënische normen. Informeer naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat wij kunnen bieden om u verder te helpen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Collega gezocht! - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Collega gezocht!

Wij zoeken op zeer korte termijn een gemotiveerde collega glazenwasser. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Ben je collegiaal en hou je van zelfstandig en netjes werken? Dan zoeken we jou! Stuur j... lees verder »

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u n... lees verder »

Onze klanten
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp