Glazenwassen

Glazenwassen Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Alles streeploos schoon? Wij zorgen ervoor! Schoonmaakbedrijf JH zorgt gegarandeerd voor schone ramen. Of het nu gaat om een woning, appartement, flatgebouw of bedrijfspand, wij kunnen de klus voor u klaren.

Wist u dat het regelmatig wassen van het glas in uw ramen zorgt voor een langere levensduur van uw ramen en kozijnen? Vuil op glas en kozijnen kan krassen en beschadigingen veroorzaken. Het gevolg hiervan is dat alles meteen een stuk minder netjes oogt. Schone ramen en kozijnen zijn het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Het geeft een nette uitstraling. Een bijkomend voordeel van schone ramen is dat er ook veel meer licht naar binnen komt.

Heeft u problemen met het schoonmaken van uw ramen omdat u zich misschien niet meer vertrouwd voelt met een trapje of ladder of heeft u hier de tijd niet voor? Dan kunt u ons inzetten. Schoonmaakbedrijf JH neemt u het werk graag uit handen. Alles wordt voor u gedaan. U hebt geen ergernis meer dat uw ramen niet streeploos schoon zijn. Wij zorgen dat alles schoongemaakt wordt met het juiste schoonmaakmiddel, gegarandeerd streeploos! Een hele zorg minder.

Geniet ook van schone ramen en een nette uitstraling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

  • Glazenwassen Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Glazenwassen Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

5 februari 2018 - Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u... lees verder »

Kunststof tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof tuinmeubelen

5 februari 2018 - De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen.... lees verder »

Onze klanten
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp