Kunststofreiniging

Kunststofreiniging Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof kozijnen of tuinmeubilair mooi houden? Dan is het verstandig dit regelmatig te laten reinigen. Vaak wordt het vergeten en krijgen algen en vuil invloed op de kleur en kwaliteit van het materiaal. Doordat vuil zich vasthecht aan het materiaal bestaat de kans dat er krassen ontstaan.
Het kunststof verliest zijn mooie nette uitstraling en zijn waarde. Dat is natuurlijk erg jammer.

Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door het kunststofmateriaal regelmatig schoon te maken en was op het materiaal aan te brengen. Ons advies is om minstens 1 tot 2 keer per jaar alles goed te reinigen en in de was te zetten. Vindt u dit allemaal te veel werk of ontbreekt het u gewoonweg aan tijd? Dan doen wij dit graag voor u.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij reinigen al uw kunststof en zetten het meteen voor u in de was. Uw kunststof is schoon en voorzien van een goede bescherming tegen alle verschillende weersomstandigheden. Zorg goed voor uw kunststof en geniet nog vele jaren van uw kozijnen of tuinmeubilair.

Ook kunststof wanden

Wist u dat wij naast het reinigen van kozijnen en tuinmeubilair ook kunststof wanden aan de buitenkant van uw woning reinigen?

Zien uw kunststof wanden er grauw en vies uit? Denkt u dat het niet meer schoon te maken is? Niets is minder waar. Uw kunststof heeft alleen maar een grondige reiniging nodig. U zult verrast zijn van het resultaat nadat wij de kunststof wanden hebben schoongemaakt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Het is belangrijk om uw kunststof wanden goed schoon te houden. Door dit regelmatig te doen of te laten doen, verhoogt u de levensduur van het materiaal. Daarbij oogt het natuurlijk ook veel netter. Het kunststof lijkt weer alsof het als nieuw is en blijft zijn hoge kwaliteit behouden. U woning ziet er weer prachtig uit.

Schoonmaakbedrijf JH is u graag van dienst. Vraag naar onze prijsopgave.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Streeploos schone ramen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Streeploos schone ramen

5 februari 2018 - Kijkt u naar buiten en ziet u vooral zand en vuil op uw ramen zitten? Dan verdienen ze een goede en grondige reiniging. Ziet u er tegenop om dit zelf te doen of woont u op een etagewoning en heeft u... lees verder »

Kunststof tuinmeubelen - Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee

Kunststof tuinmeubelen

5 februari 2018 - De periode van lekker buiten leven breekt weer aan. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw kunststof tuinmeubelen wel eens flink gereinigd mogen worden? Laat dit dan door Schoonmaakbedrijf JH doen.... lees verder »

Onze klanten
  • Oostgrunn.nl Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Sprox Media Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Hoogma Webdesign Beerta Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
  • Gemeente Oldambt Winschoten Schoonmaak en glazenwasserij JH Heiligerlee
Contact via Whatsapp